Verschillende fabrikanten van vorkheftrucks

Er bestaan verschillende fabrikanten als het gaat over de vorkheftrucks.

Website www.toyota-industries.com

Op de eerste plaats staat Toyota Industries. Bij de ranking in 2013, stond Toyota Industries op de eerste plaats, daarbij geldt een bedrag van $7,712,000,000 als inkomsten. Noord-Amerikaanse merken zijn Toyota, BT, Raymond en het hoofdkantoor is gevestigd in Aichi. Bij dit merk hoort het land Japan. Toyota Industries Corporation (Japanse machinefabrikant, Kabushiki-gaisha Toyota Jidō Shokki) is een Japanse machinefabrikant. Het is van oorsprong de fabrikant van automatische wagens, het is het bedrijf van waaruit Toyota Motor Corporation zich ontwikkelde. Het is de grootste fabrikant ter wereld van heftrucks, als er gekeken wordt naar de inkomsten.

Op de tweede plaats staat KION Group. Bij de ranking in 2013, stond KION Group op de tweede plaats, daarbij geldt een bedrag van $5,314,000,000als inkomsten. Noord-Amerikaanse merken zijn VOLTAS, Linde, STILL, OM, Baoli en het hoofdkantoor is gevestigd in Wiesbaden. Bij dit merk hoort het land Duitsland. Kion Group AG is een Duitse multinationale fabrikant van materiaalbehandelingsapparatuur. Ze leveren vorkheftrucks, magazijnapparatuur en industriële trucks. De KION Group is in 2006 opgericht door de splitsing van de materialenbehandelingsoperaties van The Linde Group. Het is ‘s werelds tweede grootste fabrikant van vorkheftrucks.

Op de derde plaats staat Jungheinrich Lift Truck Corp.. Bij de ranking in 2013, stond Jungheinrich Lift Truck Corp. op de derde plaats, daarbij geldt een bedrag van $3,033,000,000 als inkomsten. Een Noord-Amerikaans merk is Jungheinrich. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hamburg. Bij dit merk hoort het land Duitsland. Jungheinrich AG is gevestigd in Hamburg, Duitsland en is een van de toonaangevende internationale bedrijven in de materiaalkoersapparatuur en magazijn.

Op de vierde plaats staat Hyster-Yale Material Handling. Bij de ranking in 2013, stond Hyster-Yale Material Handling op de vierde plaats, daarbij geldt een bedrag van $2,767,000,000 als inkomsten. Noord-Amerikaanse merken zijn Hyster, Yale en het hoofdkantoor is gevestigd in Cleveland, Ohio. Bij dit merk hoort het land USA. NACCO Industries Inc. is de Amerikaans beursgenoteerde maatschappij, gevestigd in Cleveland, Ohio en is betrokken bij de kolenmijnindustrie, maar ook bij de kleine apparatenindustrie en de detailhandel. De dochterondernemingen zijn onder meer de Noord-Amerikaanse Kolencorporatie, Hamilton Beach Brands en Kitchen Collection.

Op vijfde plaats staat Crown Equipment Corporation. Bij de ranking in 2013, stond Crown Equipment Corporation op de vijfde plaats, daarbij geldt een bedrag van $2,500,000,000als inkomsten. Noord-Amerikaanse merken zijn Crown, Hamech en het hoofdkantoor is gevestigd in New Bremen, Ohio. Bij dit merk hoort het land USA. Een particulier familiebedrijf in de Verenigde Staten, Crown Equipment Corporation is een van de grotere fabrikanten van industriële heftrucks in de wereld. Het begon in de kleine gemeenschap van New Bremen, Ohio, daar begon Crown met de productie van eerste temperatuurregelingen voor kolenbrandende ovens en vervolgens met televisieantenne rotators.

Op de zesde plaats staat Mitsubishi Caterpillar Forklift America Inc. Bij de ranking in 2013, stond Mitsubishi Caterpillar Forklift America Inc. op de zesde plaats, daarbij geldt een bedrag van $2,159,000,000 als inkomsten. Noord-Amerikaanse merken zijn Mitsubishi, CAT en het hoofdkantoor is gevestigd in Sagamihara. Bij dit merk hoort het land Japan. Mitsubishi Caterpillar Forklift America Inc. (“MCFA”) is een fabrikant en distributeur van materiaalbeheersapparatuur en ze leveren onderdelen voor de Mitsubishi Heftrucks, Cat Lift Trucks en Jungheinrich merknamen. Ook bezit MCFA de rechten op de Towmotor merknaam. MCFA is ISO 9001-2000 gecertificeerd en heeft een conformiteitscertificering verkregen van de California Air Resources Board (CARB). Het bedrijf is 860.000 m² (80.000 m2). MCFA is de dochteronderneming van Mitsubishi Heavy Industries en een van de wereldwijde MCF-groep bedrijven: MCFE (Mitsubishi Caterpillar Heftruck Europa B.V.) gevestigd in Almere, Nederland en MCFS (Mitsubishi Caterpillar Forklift Asia Pte Ltd) gevestigd in Singapore.

Op de zevende plaats staat UniCarriers Americas Corporation. Bij de ranking in 2013, stond UniCarriers Americas Corporation op de zevende plaats, daarbij geldt een bedrag van $1,533,000,000als inkomsten. Noord-Amerikaanse merken zijn Nissan, Barrett, Atlet, TCM, UniCarriers en het hoofdkantoor is gevestigd in Tokyo. Bij dit merk hoort het land Japan.

Op de achtste plaats staat Anhui Forklift Group. Bij de ranking in 2013, stond Anhui Forklift Group op de achtste plaats, daarbij geldt een bedrag van $1,123,000,000als inkomsten. Een Noord-Amerikaans merk is Heli. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hefei, Anhui. Bij dit merk hoort het land China. Anhui Heli is opgericht in 1958. Ze hebben in haar assortiment veel producten zoals vorkheftrucks, laadmachines, tractoren, containerheftrucks, stapelaars. Het is een Chinese fabrikant van bouwmachines, en ze zijn met name bekend om de vorkheftrucks die zij produceren.

Op de negende plaats staat Zhejiang Hangcha Engineering Machinery Co. Bij de ranking in 2013, stond Zhejiang Hangcha Engineering Machinery Co. op de negende plaats, daarbij geldt een bedrag van $971,000,000als inkomsten. Een Noord-Amerikaans merken is HC. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hangzhou. Bij dit merk hoort het land China.

Op de tiende plaats staat Komatsu Utility Co.. Bij de ranking in 2013, stond Komatsu Utility Co.op de tiende plaats, daarbij geldt een bedrag van $900,000,000als inkomsten. Noord-Amerikaanse merken Komatsu, Tusk en het hoofdkantoor is gevestigd in Tokyo. Bij dit merk hoort het land Japan.

Op de elfde plaats staat Clark Material Handling Company. Bij de ranking in 2013, stond Clark Material Handling Company op de elfde plaats, daarbij geldt een bedrag van $741,000,000als inkomsten. Een Noord-Amerikaans merk is Clark. Het hoofdkantoor is gevestigd in Seoul. Bij dit merk hoort het land Zuid-Korea.

Op de twaalfde plaats staat Doosan Infracore. Bij de ranking in 2013, stond Doosan Infracore op de twaalfde plaats, daarbij geldt een bedrag van $683,000,000 als inkomsten. Een Noord-Amerikaans merken is Doosan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Seoul. Bij dit merk hoort het Zuid-Korea.

Op de dertiende plaats staat Hyundai Heavy Industries. Bij de ranking in 2013, stond Hyundai Heavy Industries op de dertiende plaats, daarbij geldt een bedrag van $477,000,000 als inkomsten. Een Noord-Amerikaans merk is Hyundai en het hoofdkantoor is gevestigd in Ulsan. Bij dit merk hoort het land Zuid-Korea.

Op de veertiende plaats staat Lonking Forklift Company, Ltd. Bij de ranking in 2013, stond Lonking Forklift Company, Ltd op de veertiende plaats, daarbij geldt een bedrag van $190,000,000als inkomsten. Een Noord-Amerikaanse merk is Lonking. Het hoofdkantoor is gevestigd in Shanghai. Bij dit merk hoort het land China.